علاقهمنداني که از شرکت در مرحله نخست پيش ثبتنام نمايشگاه الکامپ جا ماندند، دو روز ديگر فرصت يافتند.
وايمکس نيوز- شرکتهاي علاقهمند به حضور در نمايشگاه الکامپ بيستودوم که از مرحله نخست پيش ثبتنام جاماندند، از اول آبان تا پايان وقت اداري روز بعد از آن، به مدت دو روز مهلت دارند تا نسبت به ثبتنام رزرو از طريق وبسايت Iran-elecomp.com اقدام کنند.
ثبت تقاضاي بيش از دو برابر ظرفيت در مرحله پيش ثبتنام بيستودومين نمايشگاه الکامپ نشان از اهميت اين رويداد در نظر فعالان حوزه ICT دارد.
کميته اجرايي اين نمايشگاه با توجه به اين استقبال، فرصت دو روزه ديگري را براي شرکتهاي علاقهمند به حضور در بيستودومين نمايشگاه الکامپ که در موعد تعيين شده موفق به انجام پيش ثبتنام نشدند، در نظر گرفته است.
مسئولان اجرايي گفتهاند با توجه به تقاضاي بيش از ظرفيت موجود، کميته برگزاري هيچ تعهدي نسبت به متقاضيان ثبتنام رزرو ندارد و تنها در صورت لغو درخواستهاي پيش ثبتنام و وجود فضا درباره جانمايي اين متقاضيان جديد اقدام خواهد کرد.
منبع : تسنيم
